Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • VM Footwear IBIZA Félcipő 3155-O1

  VM Footwear IBIZA Félcipő 3155-O1

  14100 Ft tart. ÁFA

  Nincs olyan munkaterület, amelyre ne kínálnánk hatékony megoldást: mindegy, hogy építkezés, ipari terület vagy villanyszerelési munkálatok, a VM FOOTWEAR® a legjobb megoldást nyújtja számodra. Termékeink mindegyike a legmodernebb gyártási technológiával készült, így a kiemelkedő kényelem és strapabírás, valamint a magasfokú biztonság jellemzi őket. Munkavédelmi bakancsaink és cipőink különböző fajta talpbetétekkel vannak ellátva, a sarok ütést elnyelő, zselés betéttel rendelkezőktől kezdve a csúcstechnológiás HI-POLY anyagból készült talpbetétekig, amelyek kiváló nedvszívó és antibakteriális tulajdonsággal bírnak. A munkavédelmi cipők és bakancsok teljeskörűen tanúsítottak, és nem csakhogy megfelelnek a legkülönfélébb szabványoknak, de egyedülálló tulajdonságaikkal túlmutatnak rajtuk.

  Acél orrvédő nélküli félcipő!

  OpciókLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • VM Footwear CAROLINA Félcipő 2235-S1PESD

  VM Footwear CAROLINA Félcipő 2235-S1PESD

  20700 Ft tart. ÁFA

  VM Footwear CAROLINA – Fémmentes munkavédelmi cipő kivitelezésénél fogva nagyon specifikus védelmi paramétereknek felelnek meg bel- és kültéren egyaránt, mindig a szükséges védelmet nyújtva. A biztonsági és munkavédelmi cipők kollekciójában többféle bélés típus képviselteti magát, amelyek közös jellemzője a nagyfokú víztaszító képesség, a kopásállóság, illetve a kiemelkedő páraáteresztő képesség. Biztonsági cipőink és munkavédelmi bakancsaink több különböző fajta talpbetéttel vannak ellátva, a sarok ütést elnyelő, zselés betéttel rendelkezőktől kezdve a csúcstechnológiás HI-POLY anyagból készült talpbetétekig, amelyek kiváló nedvszívó és antibakteriális tulajdonsággal bírnak.

  OpciókLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • VM Footwear CALIFORNIA Félcipő 2295-S3ESD

  VM Footwear CALIFORNIA Félcipő 2295-S3ESD

  22800 Ft tart. ÁFA

  VM Footwear CALIFORNIA – Fémmentes munkavédelmi cipő kivitelezésénél fogva nagyon specifikus védelmi paramétereknek felelnek meg bel- és kültéren egyaránt, mindig a szükséges védelmet nyújtva. A biztonsági és munkavédelmi cipők kollekciójában többféle bélés típus képviselteti magát, amelyek közös jellemzője a nagyfokú víztaszító képesség, a kopásállóság, illetve a kiemelkedő páraáteresztő képesség. Biztonsági cipőink és munkavédelmi bakancsaink több különböző fajta talpbetéttel vannak ellátva, a sarok ütést elnyelő, zselés betéttel rendelkezőktől kezdve a csúcstechnológiás HI-POLY anyagból készült talpbetétekig, amelyek kiváló nedvszívó és antibakteriális tulajdonsággal bírnak.

  OpciókLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • VM Footwear EDMONTON Szandál 2275-S1P ESD

  VM Footwear EDMONTON 2275-S1P ESD

  21800 Ft tart. ÁFA

  VM Footwear EDMONTON – Fémmentes mikroszálas biztonsági szandál kivitelezésénél fogva nagyon specifikus védelmi paramétereknek felelnek meg bel- és kültéren egyaránt, mindig a szükséges védelmet nyújtva. A biztonsági és munkavédelmi cipők kollekciójában többféle bélés típus képviselteti magát, amelyek közös jellemzője a nagyfokú víztaszító képesség, a kopásállóság, illetve a kiemelkedő páraáteresztő képesség. Biztonsági cipőink és munkavédelmi bakancsaink több különböző fajta talpbetéttel vannak ellátva, a sarok ütést elnyelő, zselés betéttel rendelkezőktől kezdve a csúcstechnológiás HI-POLY anyagból készült talpbetétekig, amelyek kiváló nedvszívó és antibakteriális tulajdonsággal bírnak.

  OpciókLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • VM Footwear BILBAO szandál 2165-S1ESD

  VM Footwear BILBAO szandál 2165-S1ESD

  19800 Ft tart. ÁFA

  VM Footwear BILBAO – Textillel kombinált bőr biztonsági szandál kivitelezésénél fogva nagyon specifikus védelmi paramétereknek felelnek meg bel- és kültéren egyaránt, mindig a szükséges védelmet nyújtva. A biztonsági és munkavédelmi cipők kollekciójában többféle bélés típus képviselteti magát, amelyek közös jellemzője a nagyfokú víztaszító képesség, a kopásállóság, illetve a kiemelkedő páraáteresztő képesség. Biztonsági cipőink és munkavédelmi bakancsaink több különböző fajta talpbetéttel vannak ellátva, a sarok ütést elnyelő, zselés betéttel rendelkezőktől kezdve a csúcstechnológiás HI-POLY anyagból készült talpbetétekig, amelyek kiváló nedvszívó és antibakteriális tulajdonsággal bírnak. A lábbelik mindegyike teljeskörűen tanúsított, és nem csakhogy megfelel a legkülönfélébb szabványoknak, de egyedülálló tulajdonságaikkal túlmutat rajtuk.

  OpciókLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki