LIMELUX Füst Színű Védőszemüveg – AF/AS – 6LIMS00NSI

1720 Ft tart. ÁFA

A LIMELUX füstszínű AF/AS védőszemüveg 6LIMS00NSI egy kiváló minőségű, füstszínű lencsével ellátott védőszemüveg, amely kiváló védelmet nyújt a napfény káros sugarai ellen. Az AF/AS bevonat biztosítja a lencse karcállóságát és vízlepergető tulajdonságát, így a szemüveg hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát. A kényelmes kialakításnak köszönhetően a szemüveg kényelmesen viselhető egész nap.

  • Visszaküldési Garancia
  • Biztonságos Vásárlás
  • Méretcsere Szolgáltatás
  • 9000+ Elégedett Vásárló

## LIMELUX füstszínű AF/AS védőszemüveg 6LIMS00NSI

A LIMELUX füstszínű AF/AS védőszemüveg a tökéletes választás mindazok számára, akiknek stílusos és biztonságos védelemre van szükségük a napfény káros hatásai ellen.

Kiváló minőségű, füstszínű lencséi kiválóan szűrik a káros UV sugarakat, miközben tiszta és éles látást biztosítanak. Az AF/AS bevonatnak köszönhetően a lencsék vízlepergetőek és karcállóak, így hosszú ideig megőrzik tökéletes állapotukat.

A könnyű és kényelmes keret biztosítja a hosszantartó viselet kényelmét, míg a szabályozható orrnyereg lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést.

A LIMELUX füstszínű AF/AS védőszemüveg:

Védi a szemet a káros UV sugaraktól
Tiszta és éles látást biztosít
Vízlepergető és karcálló
Könnyű és kényelmes
* Szabályozható orrnyereggel

Válassza a LIMELUX füstszínű AF/AS védőszemüveget, és élvezze a stílusos és biztonságos védelmet a napfény káros hatásai ellen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LIMELUX Füst Színű Védőszemüveg – AF/AS – 6LIMS00NSI” értékelése elsőként