Skechers Arch Fit SR-Ringstap S3 ESD Bőr Munkacipő – Fekete

39900 Ft tart. ÁFA

A SKECHERS ARCH FIT SR-RINGSTAP S3 ESD félcipő egy kényelmes és biztonságos munkavédelmi cipő, amelyet a mindennapi munkához terveztek. A cipő kényelmes, légáteresztő felsőrésze és a puha, párnázott talpbetétje biztosítja a kényelmet egész nap. A cipő ESD (elektrosztatikus kisülés) védelemmel rendelkezik, amely megvédi a felhasználót az elektrosztatikus kisülésektől. A cipő S3 osztályú, ami azt jelenti, hogy megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. A cipő talpa olaj- és saválló, valamint csúszásgátló. A cipő fekete színben kapható.

  • Visszaküldési Garancia
  • Biztonságos Vásárlás
  • Méretcsere Szolgáltatás
  • 9000+ Elégedett Vásárló

## SKECHERS ARCH FIT SR-RINGSTAP S3 ESD FÉLCIPŐ – FEKETE DT-SKCH-200086EC-BKW

A SKECHERS ARCH FIT SR-RINGSTAP S3 ESD FÉLCIPŐ a kényelem és a biztonság tökéletes kombinációja. Ez a fekete félcipő a legmagasabb minőségű anyagokból készült, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a kényelmet és a biztonságot a munkahelyen.

Jellemzők:

S3 biztonsági osztály: A cipő megfelel az S3 biztonsági osztály követelményeinek, ami azt jelenti, hogy védelmet nyújt a lábnak a sérülések ellen.
ESD (elektrosztatikus kisülés) védelem: A cipő ESD védelemmel rendelkezik, ami megakadályozza az elektrosztatikus kisülést, így biztonságos a munkahelyen.
Arch Fit talpbetét: A cipő Arch Fit talpbetéttel rendelkezik, amely támogatja a láb boltozatát és biztosítja a kényelmet egész nap.
Kényelmes és légáteresztő felsőrész: A cipő kényelmes és légáteresztő felsőrésszel rendelkezik, amely biztosítja a láb szellőzését.
Csúszásmentes talp: A cipő csúszásmentes talppal rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos járásfelületet.

Előnyök:

Kényelem: Az Arch Fit talpbetét és a kényelmes felsőrész biztosítja a kényelmet egész nap.
Biztonság: Az S3 biztonsági osztály és az ESD védelem biztosítja a láb biztonságát a munkahelyen.
Tartósság: A cipő kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és ellenálló.
* Sokoldalúság: A cipő sokoldalú, és számos munkahelyen használható.

Érték:

A SKECHERS ARCH FIT SR-RINGSTAP S3 ESD FÉLCIPŐ kiváló ár-érték arányt kínál. Ez a cipő biztosítja a kényelmet, a biztonságot és a tartósságot, ami elengedhetetlen a munkahelyen.

Válassza a SKECHERS ARCH FIT SR-RINGSTAP S3 ESD FÉLCIPŐ-t, és élvezze a kényelmet és a biztonságot a munkahelyen!

Méret

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skechers Arch Fit SR-Ringstap S3 ESD Bőr Munkacipő – Fekete” értékelése elsőként