Malfini Hibrid Mellény Férfi: Meleg, Kényelmes és Stílusos

27172 Ft29295 Ft

A Malfini Hibrid mellény férfiaknak tökéletes választás a hideg időjáráshoz. Kiváló minőségű, vízálló és szélálló anyagból készült, így megvéd a nedvességtől és a hidegtől. A mellény könnyű és kényelmes viselet, tökéletes rétegként a hidegebb napokon. A hibrid kialakításnak köszönhetően a mellény felső része szélálló és vízálló, míg az alsó része lélegző anyagból készült, így biztosítja a kényelmet és a mozgásszabadságot. A mellény praktikus zsebekkel rendelkezik, amelyekben tárolhatod a fontosabb tárgyaidat.

Malfini
  • Visszaküldési Garancia
  • Biztonságos Vásárlás
  • Méretcsere Szolgáltatás
  • 9000+ Elégedett Vásárló

## Malfini Hibrid mellény férfi: Tökéletes választás minden helyzetre

A Malfini Hibrid mellény férfiak számára tökéletes választás a hideg időjáráshoz, legyen szó akár sportról, akár mindennapi viseletről. Kiváló minőségű, vízlepergető anyagból készült, amely megvédi Önt a szél és az eső ellen. A mellény belsejében lévő melegítő bélés biztosítja a kényelmet és a meleget, még a leghidegebb napokon is.

Jellemzők:

Vízlepergető anyag
Melegítő bélés
Két zsebbel ellátott
Cipzáras záródás
Könnyű és kényelmes viselet

Előnyök:

Megvédi Önt a hideg, a szél és az eső ellen
Kényelmes és meleg viselet
Tökéletes választás sportoláshoz és mindennapi viselethez
* Könnyű és praktikus

Érték:

A Malfini Hibrid mellény kiváló ár-érték arányt kínál. Kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. A mellény praktikus és kényelmes, így tökéletes választás minden férfi számára, aki szeretne védve lenni a hideg időjárás ellen.

Szín

, ,

Méret

, , , ,